DOGWALKER SUSAN
Hondenhotel - Training - Dagopvang

Gastenboek

Wij vinden het erg leuk wanneer u hier uw ervaringen plaatst. Leuk voor onze nieuwe gasten en leuk voor ons om nog eens terug te kijken op de leuke tijd die uw hond bij ons gehad heeft. Niet tevreden? Wij stellen het op prijs als u dit eerst persoonlijk met ons deelt om te zien hoe wij het goed voor u kunnen oplossen.

Het team van Dogwalker Susan

Gastenboek

Kimberly Kimberly
06-05-21 13:12:50
bedankt voor de info over de <a href=­"https:­//­www.­lhic.­nl/­hondenrassen/­pomsky/­">pomsky kruising</a>
ログイン
22-03-21 23:34:04
Sophie Kingmans
30-07-20 12:11:45
Met een gerust hart heb ik Bess meegegeven naar Drenthe. Ze werd opgehaald en weer terug gebracht naar Noordwijk, wat een service! De foto’s die ze stuurde leken op een heerlijk zomerkamp: (rennen door de sloten en weilanden): mijn hond kun je niet gelukkiger maken. Susan en Judith : hartelijk bedankt voor de goede zorgen en zeker tot de volgende keer! Kus van Bess en Sophie
Dominique Deelstra
04-06-20 15:44:50
Met onze hond Nero volgen wij een puppy-curses bij Susan. Ze doet het echt geweldig!
Als we tegen problemen aanlopen heeft ze altijd goeie tips die ook echt helpen.
Nero is ook al een paar keer bij de dagopvang geweest, de ruimte voor de honden bij de boerderij is super mooi en ook veilig.
Susan en Judith.. bedankt !
Diane Driessen
12-05-20 14:31:37
Wij hebben begin dit jaar onze hond (Sjors) achter gelaten bij deze mensen om te gaan wintersporten. Ze gaven zo vaak mogelijk feedback over hoe het ging met kleine Sjors en hoe hij omging met de andere hondjes, echt heel fijn! We waren heel blij om hem weer terug te zien en maken zeker nog een afspraak voor onze volgende vakantie!
Tonen: 5  10


 

E-mailen
Bellen
Map
Instagram